Logotyp som hologram till Smart 3D Holo

3D hologram displayen som får kunder att stanna och titta.

Logotypmallen finns för att omvandla er logotyp till ett snurrande hologram som svävar i luften. Logotyp som hologram finns i två varianter beroende på vilken logotyp som ni har tillgängligt.

Vektoriserad

Vektoriserad SMS AB logotyp som hologram. Smart 3D Holo

Ej vektoriserad

Ej vektoriserad SMS AB logotyp som hologram. Smart 3d Holo

Vektoriserad: Om ni har er logotyp som en vektoriserad fil (.pdf, .eps,  .svg eller .ai) kan vi omvandla denna till en snurrande logotyp med fristående detaljer.

Ej vektoriserad: Om ni inte har er logotyp vektoriserad så går även det bra. Då blir inte detaljerna fristående men det blir ändå en bra effekt. Vi tar emot filer i formatet (.pdf, .eps, .ai, .jpg, .jpeg och .png). 

Om er logotyp har svarta detaljer så kommer de att bli genomskinliga. Vi kan modifieras era logotyper så att svarta delar får en annan färg om det behövs. I ovanstående bilder har den vektoriserade logotypen vit undertext och en vit detalj ovanför bokstäverna medan den icke vektoriserad har svart text

All bakgrund som är svart i nedanstående videos blir genomskinlig. Men för att kunna visa videon på en vanlig skärm måste bakgrunden vara svart. Se hur det kan se ut i verkligheten lite längre ner.

Logotyp: Vektoriserad

class=”et_pb_text_inner”>:
class=”et_pb_text_inner”>:

Logotyp: Ej vektoriserad

class=”et_pb_text_inner”>:
class=”et_pb_text_inner”>:

 

Bilden visar hur en logotyp som hologram kan se ut i verkligheten. Klicka och se.

class=”et_pb_text_inner”>:

Se andra typer av hologram mallar via att klicka på nedanstående alternativ.